•  

 

   
 2018. március 24., szombat

 

 • A Liebherr építőipari gépeinek széles körű palettáját vonultatja fel ezúttal hazánkban is, Dunavarsányban

  liebherr-roadshow2015-roppen-baumaschinenballett kicsiAz „Átélni a jövőt" mottó jegyében a Liebherr Ausztriában és Magyarországon összesen 5 helyszínen 19 építőipari gépével bepillantást enged építőipari gép portfóliójába. A kiállított darabokat különböző tevékenységeken keresztül mutatják be, mint pl. földmozgatás, kert- és tájépítészeti munkálatok, valamint ipari fa- és fémhulladék átrakodása, hulladékgazdálkodás.

  A 2015-ös, 8700 látogatót vonzó nagy sikerű RoadShow után a Liebherr idén ötödik alkalommal rendezi meg a gépkiállítását a vele sok éve együttműködő partnereivel, a Mercedes-Benzzel és a Trimble-lel közösen.

  A rendezvénysorozat idén is rengeteg lehetőséget biztosít arra, hogy a gépeket munka közben is meg lehessen nézni, ki lehessen próbálni. A Liebherr homlokrakodókat, a mobil- és lánctalpas munkagépeket, lánctalpas kotrógépeket, telesz-kópos rakodókat, betonkeverő autókat, betonpumpákat, toronydarukat, döngölő és fúró eszközöket, valamint mobildarukat a most következő Liebherr RoadShow alkalmával ismét tesztelni lehet. A programot termékekből és felszerelésekből álló bemutatók, szimulátorok, valamint izgalmas nyereményjátékok színesítik. Ezenkívül a Liebherr információt nyújt olyan szolgáltatásairól is, mint a daru-összeszerelés, keverőgép-ellenőrzés, Full-Service-kínálat földmozgató gépekre, valamint alkatrész-logisztika és Reman- (vagyis felújító) program a Liebherr alkatrészekre és kiegészítőkre.

  SZÉLES KÖRŰ KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

  liebherr-roadshow2015-1700-besucher-markgrafneusiedl kicsiA RoadShow 2018 látogatói az építőipari gépek alkatrészeivel, kiegészítőivel kapcsolatban is tájékozódhatnak. Ide tartoznak a Liebherr dieselmotorok, részecskeszűrők, olajak és kenőanyagok, a GPS- és lézervezérlés vagy a LiDAT is, továbbá a Liebherr építőipari gépek részére tervezett adatközvetítő és helymeghatározó rendszerek. Ezenkívül bemutatják a Liebherr bérlőpartnereknek nyújtott széles körű szolgáltatásokat és a gyártó igencsak vonzó használtgép-kínálatát is. Egyebek mellett a látogatók bepillantást nyerhetnek a Liebherrnél folyó gyakornok- és szakmunkásképzésbe is, de számos érdekes szakmai előadás is színesíti a programot.

  A négy osztrák RoadShow-helyszínt ismét úgy választották ki, hogy a látogatóknak minél kevesebbet kelljen utazni. Egy további állomás pedig majd Budapest közelében, Dunavarsányban lesz. A program helyszínei a környező országokból, Svájcból, Németországból, Lengyelországból, Szlovákiából, Csehországból, Szlovéniából, Horvátországból és Olaszországból is gyorsan megközelíthetők.

  AZ ÖT HELYSZÍN:

  1. 2018. 04. 06. – 04. 07: Tirol – Zams, Kieswerk Betriebsges.m.b.H & Co KG
  2. 2018. 04. 13. – 04.14.: Felső- / Alsó-Ausztria – St. Pantaleon-Erla JK Beton Kirchweger GmbH
  3. 2018. 04. 20. – 04. 21.: Steiermark – Premstätten Schotter- und Betonwerk Karl Schwarzl Betriebsgesellschaft m.b.H.
  4. 2018. 04. 26. – 04. 27.: Alsó-Ausztria / Bécs – Markgrafneusiedl Rohrdorfer Sand und Kies GmbH
  5. 2018. 05. 11. – 05. 12.: Magyarország – Dunavarsány , Méhes Kft. Kavicsbánya

  Ausztriában a rendezvény Zams, St. Pantaleon-Erla és Premstätten településeken pénteken 9–17 óra, szombaton 9–13 óra között kerül megrendezésre. Markgrafneusiedlben csütörtökön és pénteken 9–17 óráig tekinthető meg. Magyarországon a RoadShow pénteken délután és szombaton 9–17 óra között várja az érdeklődőket.

  A BEMUTATÁSRA KERÜLŐ LIEBHERR GÉPEK

  • Liebherr homlokrakodó L 506 Compact
  • Liebherr homlokrakodó L 518 Stereo
  • Liebherr homlokrakodó L 546
  • Liebherr homlokrakodó L 566 XPower
  • Liebherr lánctalpas kotró PR 726 Litronic
  • Liebherr teleszkópos rakodó T 41-7s
  • Liebherr lánctalpas munkagép R 918 Litronic
  • Liebherr lánctalpas munkagép R 920 Compact Litronic
  • Liebherr lánctalpas munkagép R 926 Compact Litronic
  • Liebherr ipari átrakógép LH 22 M
  • Liebherr mobil munkagép A 912 Compact Litronic
  • Liebherr mobil munkagép A 918 Compact Litronic
  • Liebherr autobetonpumpa 50 M5 XXT Mercedes-Benz Arocs alvázra 4243
  • Liebherr betonkeverő autó HTM 905 Mercedes-Benz Arocs alvázra 3746
  • Liebherr betonkeverő autó HTM 1005 Mercedes-Benz Arocs alvázra 3746
  • Liebherr döngölő és fúróeszköz LRB 18
  • Liebherr mobildaru LTM 1090-4.2
  • Liebherr gyorsszerelésű daru 65 K.1
  • Liebherr lánctalpas munkagép R 901 (Oldtimer)

  FOLYTATÓDIK A KITŰNŐ EGYÜTTMŰKÖDÉS A LIEBHERR ÉS MERCEDES-BENZ KÖZÖTT

  A Mercedes-Benz a Liebherr-RoadShow keretében bemutatja az építési munkálatokat szolgáló széles körű termékpalettáját az Arocs, Atego, Unimog és FUSO Canter sorozatokkal, valamint összes kerékképletét a 4 × 2-től a 8 × 8-ig, a billenőnyerges pótkocsival ellátott nyergesvontatók legkülönbözőbb variációit, a billencstől a konténerrakodón át valamennyi vezetőfülke-típusig.
  A csúcspont a hozzáadható meghajtó, a „Hydraulic Auxiliary Drive" – röviden HAD –, ami kiegészítő vontatást helyez az Arocs első tengelyére, valamint a Mercedes-Benz Turbo-Retarder- Kupplung (TRK) innovatív rendszer, amely egy töltésszabályzós, hidrodinamikus kupplunggal egy elemben egyesíti a „kopásmentes indulás" és „kopásmentes fékezés és tolatás" funkciókat.
  Minden teherautó-sorozat és minden rendszer kipróbálható egy tesztvezetés során. A Mercedes-Benz programját a Transporter Range egészíti ki – az új X-osztály is megtekinthető a maga természetes valójában.

  A TRIMBLE MINT INNOVATÍV EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNER

  A Liebherr-RoadShow 2018 látogatói a Liebherr építőipari gépekkel együtt kipróbálhatják a Trimble GPS- és lézervezérlését, valamint a LOADRITE-Baggerwaagen-t is. A Trimble LOAD-RITE fedélzeti mérlegek megoldást nyújtanak a gépkezelőnek, a munkaterület vezetőjének és projektmenedzsernek a pontos súlymeghatározáshoz. A rendszer lehetővé teszi, hogy a gépek optimális kapacitással legyenek terhelve, és ez rögzítésre kerüljön.
  A Trimble a Trimble Earthworks rendszerrel a gépvezérlés teljesen új generációját mutatja be egy Liebherr munkagépen, melyet még ráadásul a dózereknél és a homlokrakodóknál jól bevált GCS 900 Szintvezérlési Rendszer egészít ki.

   

  Ízelítő a 2015-ös roadshow-ból:

   

  További részletek: www.liebherr.com

   

   

  Forrás: Liebherr

   

   

  Eseménynaptár

  Március 2018
  H K Sz Cs P Szo V
  26 27 28 1 2 3 4
  5 6 7 8 9 10 11
  12 13 14 15 16 17 18
  19 20 21 22 23 24 25
  26 27 28 29 30 31 1

  Keresés

  kepzes 180x240

  MEHI-kepzes 180x180

  Banner-MAPASZ-120x240

  Partnereink

  EVOSZ-logo

  measzlogo fb

   

   

   

   

  proidea-logo-fb

  VarepitoPalyazat logo-web

   

   

  bme logo-kicsi

   

  Ybl-logo-kicsi

    mapasz-logo-web

   

  zeosz-logo-webebsz logo 2

   

   

   HuGBC LOGO kicsi

   

  TEGY-web

   Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

   Hazicincer logo

      Kivet-logo-web

   

   

   

   

  Construmalogo-web

    emsz-logo-web180

  mti hirfelhasznalo

   

  dimag logofinal-web

   
   
   observer logo-web