2024. április 24., szerda

UJ HONLAP BANNER 250 100

Panasonic Construma StandA Construma kiállításon mutatta be a Panasonic fűtés-hűtés üzletága legújabb fejlesztéseit: az Aquarea J-generációs levegő-víz hőszivattyú családot és az új Etherea intelligens nanoe™ X légtisztító rendszerrel és beépített wifivel ellátott klímaberendezést.

A Panasonic világszerte vezető szerepet tölt be a különböző elektronikai technológiák és megoldások fejlesztésében. A különböző részlegek egymással együttműködve keresik az innovatív új értékeket, hogy a fogyasztók számára még élhetőbb életet teremtsenek. Az óriáscég 1958 óta tervez és gyárt fűtési és hűtési megoldásokat. 2018-ban ünnepelte 100. évfordulóját, ez idő alatt több mint 200 millió kompresszort gyártott és globálisan bővült.

Bővebben...

fischer budaorsAz építőipari beruházások, projektek költségvetésében a dübelek, csavarok és más rögzítéstechnikai eszközök szinte láthatatlan tételnek számítanak. Talán épp emiatt az építészek, kivitelezők nem is terveznek velük olyan tudatosan. Amikor azonban fontos, hogy valami tényleg ott maradjon, ahova eltervezték, akkor kiderül, hogy egyáltalán nem mindegy, milyen dübelt, csavart, ragasztóanyagot, vagy éppen horgonyt használnak. „A Fischer színe a piros, mint a tűzoltóké. Őszintén szólva gyakran annak is érezzük magunkat: a jelentőségünk valahogy mindig a tűzoltáskor lesz világos." – viccelődik Kovács Sebestyén Szabolcs, a fischer Hungary műszaki vezetője, de mondandója üzenete nagyon is komoly és megfontolandó.

AZ ÉPÍTŐIPARI RÖGZÍTÉSTECHNIKA KORONÁZATLAN KIRÁLYA

A fischer vállalatcsoport a forgalmi részesedésének 75%-át kitevő rögzítési rendszerek piacvezető gyártó-forgalmazójaként az építőipari rögzítéstechnika koronázatlan királya Európában. A termékek spektruma a vegyi rendszerektől az acélhorgonyokon át egészen a műanyag dübelekig terjed, magába foglalva az alagutakban, hidaknál vagy erőművek építésénél alkalmazott profi nagyszilárdságú rögzítéseket éppúgy, mint az otthoni használatra alkalmas fali vagy üreges anyagban alkalmazott rögzítéseket.

Bővebben...

national-veterans-memorial-and-museum-07Virtuális modellen alapuló tervek alapján készült el a PERI USA részvételével a monumentális Nemzeti Veterán Emlékmű és Múzeum zsaluzata Ohio államban

A kivitelező, a szerkezetépítő és a projektkezelő számára egyaránt valódi kihívást jelentett az az impresszív projekt, amelyben a PERI USA is részt vett. A 2018 őszén az egyesült államokbeli Columbusban, a Scioto folyó partján nyíló Nemzeti Veterán Emlékmű és Múzeum összetett, koncentrikus körökből álló falgeometriájához minden zsaluelemet egyedileg kellett legyártani úgy, hogy a szerkezetépítőknek csak egy méretezés nélküli 3D modell állt a rendelkezésére. A PERI sikerét bizonyítja, hogy az építészek végül az eredetileg tervezett homokfúvástól is eltekintettek az esztétikusan kivitelezett látszóbeton felületeken.

Bővebben...

HiKOKI-LogoA Koki Holdings Co., Ltd., az elektromos szerszámgépek és élettudományi eszközök, berendezések vezető gyártója bejelentette, hogy átvizsgálja az új „HiKOKI" (kiejtése angol írással: high-ko-key) márkanévvel fémjelzett gépek gyártási folyamatait. A HiKOKI márka kiemelt figyelmet fordít a professzionális ügyfelek igényeire az elektromos- és pneumatikus szerszámok területén.

Ma a végfelhasználók legfőbb igénye, hogy úgy és ott végezhessék el a munkát, ahogy és ahol ők szeretnék." – nyilatkozta Yasushi Fukui, a Koki Holdings Europe GmbH ügyvezető igazgatója és a Koki Holdings Co., Ltd. nemzetközi igazgatója. „Úgy döntöttünk, hogy az eddigieknél is jobban fogunk figyelni az ügyfeleink igényeire és közvetlenül szembe nézünk a kihívásokkal annak érdekében, hogy a szerszámok kiváló teljesítményűek, tartósak, pontosak és mobilak legyenek."

Bővebben...

Kep Hitachi2018 októberétől a Hitachi Koki által gyártott szerszámgépek márkaneve Hitachi-ról HiKOKI-ra (ejtsd: HaiKOKI) változik. Ezzel a cég új fejezetet nyit több mint 70 éves történetében.

György Tibor, a Hitachi Power Tools Magyarország cégvezetője elmondta, hogy a névváltozás a minőségi és innovatív szerszámgépek forgalmazásában semmilyen fennakadást nem okoz, több mint 450 modellből álló kínálatuk a 300 magyarországi márkakereskedőnél továbbra is hozzáférhető. Hangsúlyozta, hogy a termékek ugyanazokból a japán gyárakból, ugyanolyan modell néven kerülnek ki, mint eddig.

Bővebben...

Eseménynaptár

április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web