2024. március 19., kedd

UJ HONLAP BANNER 250 100

Salacz LaszloA bólyi székhelyű, 100%-os magyar tulajdonban lévő építőipari nagyvállalat Bács-Kiskun megyében, Kunszentmiklós településen kezdi meg legújabb gyáregységének kivitelezését. A cég büszke rá, hogy a közel 2 milliárd forintból megvalósuló beruházás támogatja a régió foglalkoztatásának fejlesztését és a modern, nagymértékben automatizált gyáregység segíti a piaci igények kiszolgálását. A május 7-én tartott ünnepélyes alapkőletételen Varga Mihály pénzügyminiszter, miniszterelnök-helyettes is tiszteletét tette.

A Terrán Közép-Európa vezető tetőcserép márkája, 100%-os magyar tulajdonban lévő építőipari nagyvállalat, mely többek között a folyamatos innovációnak, előremutató beruházásoknak, határozott értékrendnek köszönhetően stabil szereplője a hazai tetőcserép piacnak.

Bővebben...

MRT9178-wA jelenleg tizenegy közép- és kelet-európai országban működő ruházati és háztartási cikkeket forgalmazó PEPCO jelentősen bővíti magyarországi tevékenységét. A lengyel központú vállalat 2019 áprilisában mintegy 100 000 négyzetméteres disztribúciós központ beruházását kezdi meg. A 85 millió eurós projektet a magyar kormány 11,5 millió euróval támogatja.

A PEPCO Közép-Európa legnagyobb és leggyorsabban növekvő, non-food termékeket forgalmazó diszkontáruháza, amely egy disztribúciós központ építését kezdi meg Gyálon.
Az új létesítmény 140 magyarországi, valamint több, mint 500 csehországi, szlovákiai, romániai és bulgáriai PEPCO üzletet szolgál majd ki.

Bővebben...

I dij Equiton-Halmosi ErikA Budaörs kisvárosias környezetéhez illeszkedő ikerház megformálása modern, anyaghasználata visszafogott és elegáns." – hangzott el az első díjas épület értékelésében. A nyertes épület homlokzata fehér és világgosszürke, természetes EQUITONE [tectiva] szálcement lapokkal burkolt, amelyhez a tervezők már tapasztalt kézzel nyúltak, hiszen nem először használták azt hasonló épületeiken.

A HARCH design and build építésziroda munkatársai, Halmosi Erik, Prohászka Benedek és Solymár Annamária tervezési programja szerint hasonló a telekre épülő két lakás kialakítása: az ikerház mindkét tagja kielégíti egy-egy család igényét, a belső tér sokoldalú alakíthatósága és bútorozhatósága mellett. A térformálás méltányos, ugyanakkor kerüli a felesleges zugok létrejöttét, annak ellenére vagy éppen azért, mert a telek kis mérete miatt erősen korlátozott volt az épület lehetséges befoglaló mérete.

Bővebben...

Baross ter2A DVM group egy új Baross téri szálloda építésére kötött szerződést a német B&L csoporttal. A külföldi fejlesztő első magyarországi projektjének kiviteli tervezését és teljeskörű kivitelezését bízta a DVM groupra, amely ezzel a feladattal egyik legnagyobb piaci megbízását nyerte el. A tervezési és előkészítési munkálatok november elején megkezdődtek, az átadás 2020-ban várható.

A háromcsillagos superior besorolású szálloda a Keleti pályaudvar tőszomszédságában, a főváros egyik fontos közlekedési csomópontján helyezkedik majd el. A belváros közelében található nagyforgalmú térre két metróvonal és számos busz, troli és villamosjárat fut be. A 312 szobás hotel a hozzá kapcsolódó, 45 apartmant magában foglaló épülettel együtt a Baross tér déli oldalán fekvő telken emelkedik majd. A projekt bruttó alapterülete közel 26.000 négyzetméter lesz. A szálloda üzemeltetését a Steigenberger Group/Deutsche Hospitality érdekeltségbe tartozó Intercity lánc végzi.

Bővebben...

nyitokepA Hexagon Offices & Apartments beruházás befejező munkálatai szeptember elején kezdődtek, az épület hivatalos megnyitóját 2019 márciusára tervezik. Az irodának és aparthotelnek is helyet adó létesítmény a KÉSZ Csoport első romániai befektetése, amelynek értéke meghaladja a 25 millió eurót.

A Hexagon Offices & Apartments jelenlegi készültségi foka 60%, és a tervek szerint 2019 márciusára készül el. A beruházók célja egy magas színvonalú üzletközpont létrehozása, amely kivételes munka- és életélményt nyújt az ott dolgozók és a környék lakói számára is. A 25 000 m2-es épület BREAAM minősítéssel rendelkezik majd, és várhatóan 1600 munkavállalónak és 52 szállodai apartmannak ad helyet. Az irodaközpont a Tordai út környékét kívánja életre kelteni, a Bună Ziua-, Hajnal- és Európa lakónegyedek lakóinak kikapcsolódási és szabadidős lehetőségeket biztosítva, többek között nemzetközi konyhával rendelkező étteremmel, kávézóval, fitneszteremmel, bevásárlóközponttal és egy sky barral a 9. emeleten.

Bővebben...

Eseménynaptár

Március 2024
H K Sz Cs P Szo V
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web