2024. március 19., kedd

UJ HONLAP BANNER 250 100

Construma-total-wSikerrel zárult a CONSTRUMA Otthonteremtési kiállítás csokor a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban. A magyar építőipar lendülete a kiállításcsokron is érezhető volt: a szakma és a nagyközönség megtöltötte az 5 pavilont és a bruttó 44 ezer négyzetméternyi kiállítói területet. Számos konferenciát és több szakmai versenyt is rendeztek a kiállítás idején, amelyen 18 ország 600 kiállítója vett részt.

Egy bővülő iparág

Construma-megnyito-w2017-ben az építőipar adta a magyar GDP bővülésének több mint egy ötödét, ráadásul a szektor csaknem 30 százalékkal nőtt az előző évhez képest – mondta a kiállítás megnyitóján Lepsényi István, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) gazdaságfejlesztésért és szabályozásért felelős államtitkára. Hozzátette, hogy az építőiparban a foglalkoztatottak száma mára meghaladta a 300 ezret, és az ágazat teljesítménye idén elérheti a 3000 milliárd forintot.

Bővebben...

carousel construma2018 huIdén 37. alkalommal rendezi meg április 11–15. között a Hungexpo a Budapesti Vásárközpontban a CONSTRUMA kiállítást. Bruttó 44 ezer négyzetméteren, 5 pavilonban és a szabad területeken, csaknem 600 kiállító várja a szakembereket és hétvégén az építkező, felújító nagyközönséget. 18 országból 85 külföldi kiállító is bemutatkozik a regionális seregszemlén.

A mára a régió legjelentősebb építőipari és otthonteremtési kiállításává nőtt esemény középpontjában ezúttal az új technológiák és megoldások, az automatizálás, az úgynevezett „okos otthonok", valamint a mindennapok dizájnja (OTTHONDesign) állnak. A látogatók számos újdonsággal találkozhatnak, a három szakmai nap pedig minden eddiginél bővebb programot kínál. A szakmai napok középpontjában idén az építőipar munkaerő-hiányát enyhítő kezdeményezések állnak. Ezek közül is kiemelkedik a SZAKMALANDIA elnevezésű rendezvénysorozat, amely elsősorban a pályakezdő szakmunkásokat és a tanulni vágyó fiatalokat célozza, valamint az ehhez kapcsolódó Szakmák Éjszakája. A CONSTRUMA Kert kiállításon rendezik a Euroskills főpróbáját, a fiatal magyar kertészek szakmai versenyének döntőjét.

Bővebben...

construma dij logoMint minden évben, a HUNGEXPO Zrt. most is meghirdette kiállítói között a CONSTRUMA Díjat. A díjra azon kiállítók pályázhattak, akik az elmúlt évben új termékkel léptek a piacra. A Construma idei újdonsága, hogy szakmai túrát szerveznek a nyertes termékeket bemutató standokra.

 

C-Belt Kft. (A pavilon 213A2) - Bumpa mobil szállítószalag

A C-Belt Kft. forgalmazza az angliai Mace Industries Ltd. által gyártott, építőanyagok építéshelyi mozgatására, szállítására szolgáló mobil szállítószalagot.

Bővebben...

constuma fejlecAz építőipar folyamatos fejlődése a CONSTRUMA-csokor iránti fokozott kiállítói érdeklődésen is jól mérhető: gyakorlatilag megteltek a kiállítás pavilonjai, szinte minden hely elkelt. Ez jó hír az építőipar szereplőinek, hiszen látogatóként igen széles kínálattal, számos újdonsággal találkozhatnak majd április 11–15. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

Az építőipari szakterületek mellett ezúttal is külön épületben, a D pavilonban kap helyet a megújuló energia és az épületgépészet (RENEO) témája. Az otthonteremtési csokor a lakberendezés és design, valamint a kerttervezés, kertépítés témakörökkel nyújt teljes kínálatot a látogatók számára.

Bővebben...

Mapetherm-Tile-SystemConstruma díjjal ismerték el a Mapei innovációját, a szélsőséges időjárásnak, agresszív anyagoknak és tűznek is ellenálló vékony porcelánlapokkal burkolt hőszigetelő rendszert.

A Mapetherm Tile System egy vékony porcelánlapokkal burkolt, összetett hőszigetelő rendszer. Előnye, hogy sokkal jobban ellenáll a közvetlen mechanikai behatásoknak - napsütés, szél, eső, jég, agresszív anyagok, tűz, rongálás - miközben a hőszigetelő képessége megegyezik a vékonyvakolatos összetett hőszigetelő rendszerekével. A homlokzat karbantartása egyszerű, a graffitiket könnyű róla letakarítani és a napsugárzásból származó UV-nek is rendkívül jól ellenáll.

Bővebben...

Eseménynaptár

Március 2024
H K Sz Cs P Szo V
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web