2024. március 19., kedd

UJ HONLAP BANNER 250 100

Panasonic Construma StandA Construma kiállításon mutatta be a Panasonic fűtés-hűtés üzletága legújabb fejlesztéseit: az Aquarea J-generációs levegő-víz hőszivattyú családot és az új Etherea intelligens nanoe™ X légtisztító rendszerrel és beépített wifivel ellátott klímaberendezést.

A Panasonic világszerte vezető szerepet tölt be a különböző elektronikai technológiák és megoldások fejlesztésében. A különböző részlegek egymással együttműködve keresik az innovatív új értékeket, hogy a fogyasztók számára még élhetőbb életet teremtsenek. Az óriáscég 1958 óta tervez és gyárt fűtési és hűtési megoldásokat. 2018-ban ünnepelte 100. évfordulóját, ez idő alatt több mint 200 millió kompresszort gyártott és globálisan bővült.

Bővebben...

Az Ariston Thermo országos képzési programmal támogatja a legkisebbeket

resztvevok-wNégy éve indult útjára az a program, amely a hazai óvodapedagógusoknak kínál ingyenes, kreditpontos energiatudatossági képzést országszerte. A program gazdája az Ariston Thermo, aki Magyarországon indította el elsőként saját gondozású CSR programját, amivel a cégcsoporton belül kiemelt figyelmet kapott. A Budapestre és vidékre egyaránt ellátogató tréning egy egész éves program első lépcsője, amiben a pedagógusok és az óvodások egyaránt részt vesznek.

Az egy napos tréningekre idén márciusban és áprilisban került sor Egerben, Budapesten, Kaposvárott és Szolnokon.

Bővebben...

fejlec 2018bA Magyar Épületgépészek Napja, a MÉN 22 sikeres év után 2018-ban jelentősen tovább fejlődött. Ez az irigylésre méltó siker öröm az épületgépészek számára, mert a MÉN alapjain egy még szélesebb szakmai összefogással, országos helyszínekkel bővülő rendezvénysorozattá, Országos Magyar Épületgépész Napokká alakult, megtartva a megszokott magasszintű szakmai és szórakoztató programjait.

Az OMÉN keretein belül az országban több tíz helyszínen lesznek különböző szakmai továbbképzések, gyár- és referenciaépület látogatások tervezőknek, kivitelezőknek. Szakiskolák, egyetemek is kapcsolódtak a rendezvénysorozathoz egyedi programjaikkal. Országos hálózatú épületgépészeti nagykereskedő cég rendkívüli akciókkal lepi meg ebben az időszakban partnereit.

Bővebben...

fejlec 2018bA Magyar Épületgépészek Napja, a MÉN, 22 sikeres év után 2018-ban jelentősen tovább fejlődik. Egy még szélesebb szakmai összefogással országos helyszínekkel bővülő rendezvénysorozattá alakul, megtartva a megszokott magasszintű szakmai és szórakoztató programjait. Ez a rendezvénysorozat az Országos Magyar Épületgépész Napok!

Napjainkban a technika, a sok-sok smart megoldás nem csak könnyebbé teszi az életet, a szakmai munkát, de sokakat fogva is tart, a személyes kapcsolattartást háttérbe szorítja. A szakma szereplői közötti bizalom kialakulásának és megerősítésének lehetőségét ugyanakkor a személyes kapcsolattartás teszi lehetővé. "Jó érzés személyesen találkozni és megosztani egymással az év nagy sikereit, nehézségeit, tapasztalatokat, piaci információkat. Erre kínálnak alkalmat az Országos Magyar Épületgépész Napok és azon belül a Műegyetemi rendezvények is."- mondta Kugler Géza, a Szervező Bizottság elnöke.

Bővebben...

mehi-logoMagyarországon a levegő minősége továbbra is aggasztó, a legfrissebb uniós számvevőszéki jelentés szerint a kétes rangsorban Kínát és Indiát is előzzük. Hazánkban az egyik legnagyobb szennyező a lakossági fűtés. A hagyományos energiahordozók kiváltása, a magasabb energiahatékonysági sztenderdek bevezetése, a fűtőkészülékek károsanyag-kibocsátásának csökkentése nem önmagában csak a véges erőforrásainkkal való takarékosság miatt fontos, hanem hozzájárul környezetünk védelmén keresztül egészségünk javításához is.

Még 2015 őszén lépett életbe az az európai uniós rendelet, melynek hatására a kazánokra, bojlerekre – a nagyobb háztartási eszközökről már jól ismert – energiacímke került. A címke használata egyszerű: minél energiatakarékosabb egy készülék, annál „zöldebb" a besorolása.

Bővebben...

Eseménynaptár

Március 2024
H K Sz Cs P Szo V
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web