2024. április 26., péntek

UJ HONLAP BANNER 250 100

IFD-bajnok-DSCF4089-webA közelmúltban zajlott le a Nemzetközi Tetőfedő Szövetség (IFD) éves kongresszusa, melynek házigazdája a Német Tetőfedő Szövetség volt. Korábban a kongresszus járulékos rendezvénye volt az Ifjú tetőfedők világbajnoksága, melyen már több sikert is elértek versenyzőink. Mivel a verseny három (magastető, lapostető, fémlemez munkák) kategóriában került megrendezésre, a lebonyolítás de a részvétel költségei is jelentősen megemelkedtek.

Fentiek miatt született meg az elhatározás, hogy a tetőfedő verseny kétévente kerül megszervezésre, és a köztes években - nem kis részben a magyar kedvező tapasztalatoknak köszönhetően - IFD Év Tetője díj kerül kiírásra. A verseny négy kategóriában zajlik: tetőfedés, tetőszigetelés, bádogos munkák, illetve homlokzat. Az értékelés a benyújtott tervek, leírások és fényképdokumentáció alapján, a megválasztott zsűritagok internetes szavazása alapján történik. Első körben a legjobb négy pályamű kerül kiemelésre, azaz a döntőbe. A kiírás értelmében olyan munkával lehetett pályázni, melyet az egyes országok tetőfedő szövetségeinek tagjai készítettek.

IFD-bajnok-DSCF4048-webMár a kezdeti siker is jelentős volt, hiszen mindkét benyújtott pályázatunk döntős lett: a Zeneakadémia fémlemez tetőfedése, melyet a Puskás Művek, a HOREX, és a Szolnok KAS közösen készített, illetve Kovács Sándor tetőfedő munkája, a panzió.

Az igazi meglepetés a végső eredmény kihirdetésénél született: mindkét munka győztes lett a saját kategóriájában!

IFD-bajnok-DSCF4057-webNagy elismerés ez a kivitelezőknek, illetve a hazai tetőfedő és bádogos szakma számára: két pályázatból két világbajnoki első hely! Az "IFD Év Tetője" pályázat eddigi története során most került először két díj egy ország nemzeti szövetségéhez.

Ki kell emelni a pályázó vállalkozások képviselőit: Puskás András, Reznicsek Zoltán, Barta Kálmánné, Marika, illetve Kovács Sándor tetőfedő mester.

 

GRATULÁLUNK!

 

H. S.

Eseménynaptár

április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web