2024. március 28., csütörtök

UJ HONLAP BANNER 250 100

bauma logo rgbMár 2018 októberében, hat hónappal a nyitás előtt rekordszámú kiállító regisztrált az építőipari gépek vezető seregszemléjére. A 2019. április 8–14. között megrendezendő bauma szakvásáron 55 országból több mint 3500 szakmai kiállító lesz jelen, amely közel 100-zal haladja meg a 2016-ban részt vett kiállítók számát.

Az iparág virágzik, ami tükröződik a bauma növekedésében is. A megnövekedett igények kielégítése érdekében a vásár területét 614 ezer négyzetméterre bővítették, ezzel lehetővé téve, hogy minél több kiállító megjelenhessen.

bauma-motoren-exponatKORLÁTOK NÉLKÜL

Míg a standoknak méretkorlátjuk van, addig a digitális felületek korlátlanok. Ezt kihasználva a digitális megoldások terén is további fejlesztések történtek. A virtuális valóság segítségével az építési területek megjelennek a vásárcsarnokban.

Első alkalommal a B0 csarnokba látogatók pillanthatnak be az iparág működésébe a virtuális és bővített valóságnak köszönhetően. Ezt a kép-, hang vagy érzékszervi effektek – például szél érzékelése – kombinációja teszi majd lehetővé.

bauma PLUS

A bauma további újdonságai a PLUS modellek, amelyek sok kiállítót vonzanak a vásárra. A bauma PLUS ONSITE esetében a kiállítók egy kompakt, 6 m2-es területen mutathatják be cégüket. A bauma PLUS ONSITE tartalmazza az alapvető építőelemeket, amelyek a sikeres megjelenést biztosítják, emellett plusz digitális extrák opcionálisan igénybe vehetők.

bauma-farbenfrohe-kraene-im-freigelaendeA bauma PLUS MOVE pedig egy rugalmas együttműködési területet biztosít azon cégek számára, amelyek nem szeretnének önálló standdal megjelenni. Az üzleti platform (munkaállomás, prezentációs terület, találkozási pont) mindazt kínálja, amire szükség van az aktív részvételhez a kiállításon. A munkaállomás bármikor felhasználható a vásár ideje alatt, például a potenciális ügyfelekkel való találkozókra. Ez nemcsak a vállalatok számára nyújtott lehetőség, egyúttal lehetővé teszi a látogatók számára, hogy átfogóbb képet kapjanak az iparági szolgáltatókról.

Az új szolgáltatásokkal a 600 000-es látogatói létszám átlépésének elérése a cél, továbbá megerősíteni azt a pozíciót, hogy a bauma a világ legnagyobb építőiparigép-vására.

 

További információk: www.bauma.de

 

FT

 

 

Bemutatkozás

A Magyar Építéstechnika az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ), valamint a Magyar Építőanyag és Építőipari Termék Szövetség (MÉASZ) hivatalos lapja. Iránymutató szakfolyóirat a magyarországi építőipar teljes szférájára. Gyakorlati beállítottságú, az építőipar valamennyi területével – a tervezéstől az alapanyaggyártáson keresztül a magas- és mélyépítő-ipari kivitelezéséig, ezek műszaki fejlesztéséig – számos szakmai témával foglalkozó, általános építőipari műszaki-kereskedelmi szakfolyóirat. Beszámol a szakterület műszaki fejlődéséről, az új technológiákról és termékekről, megoldást kínál a felvetődő problémákra. Rendszeresen tudósít az építőipar fontosabb hazai és külföldi eseményeiről, kiállításokról, kongresszusokról, szakmai tanácskozásokról. Különös figyelmet fordít olyan szakterületek példákkal illusztrált bemutatására, amelyek a tervezőknek, a kivitelezőknek, a kereskedőknek és a felhasználóknak, valamint a legkorszerűbb ismereteket elsajátítani kívánó tanulóifjúságnak egyaránt fontosak.

Eseménynaptár

Március 2024
H K Sz Cs P Szo V
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web