2024. április 18., csütörtök

UJ HONLAP BANNER 250 100

Dekorbeton kepA közeljövőben dekorbetonnal kapcsolatos szolgáltatásokat, termékeket is kínál majd a Grabarics Építőipari Kft. hevesi betonüzeme (GVB).

Dekorbetonnak a beton azon felhasználási területeit nevezzük, ahol az anyagot kifejezetten látszó felületek kialakítására, többek között, de nem kizárólag esztétikai céllal használjuk fel.

Dekorbeton kep2A DEKORBETON FUNKCIÓJA

Az ilyen, többnyire speciális technológiával készült anyagok sokféle burkolatot kiválthatnak. Felhasználástól függően helyettesíthetnek akár kerámia burkolólapokat, térkövet, stukkót vagy aszfaltot, de készíthetünk dekorbetonból különböző használati tárgyakat, például bútorokat, fürdőszoba-berendezést vagy szobrokat, plasztikákat, akár ékszereket is.

A dekorbetont alapvetően 3 különböző technológiával, és ezek kombinációjával szokás feldolgozni, ezek alapján lehet tehát glettelt, öntött és nyomott.

Dekorbeton kep3

Dekorbetonkep6ÚJ LEHETŐSÉGEK

A cég vezetői úgy gondolják, hogy a dekorbeton „világa" kifejezetten nagy jövő előtt áll, mind technológiai, mind pedig üzleti értelemben, és szeretnének ennek a jövőnek aktív részesei lenni.

Különböző burkolóelemek, egyedi megrendelésre készülő tárgyak és sorozatban gyártott termékek is készülnek majd Hevesen, a választék és a technikai lehetőségek is folyamatosan fejlődnek. Az új üzletág műszaki vezetője Szarvák Csaba, aki már 2011-től részt vesz a dekorbetonhoz köthető anyagtechnológiai, gépészeti, formálási kutatásokban, kísérletekben.

Dekorbeton kep8Dekorbeton kep5

 

Dekorbetonkep4A szakember munkájának része a kísérletezés, az újdonságok létrehozása is.
Mostantól tehát bárki, aki dekorbetont használna elképzelései megvalósításához, legyen szó homlokzatról, burkolatról, térbútorról, vagy bármilyen más eleméről az építés világának, bizalommal fordulhat a GVB-hez, mert a cégben biztosan partnerre és megoldásra talál. A hevesi vasbeton előregyártó üzemről a cég honlapja nyújt további információkat.

 

www.gvb.hu

 

 

Bemutatkozás

A Magyar Építéstechnika az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ), valamint a Magyar Építőanyag és Építőipari Termék Szövetség (MÉASZ) hivatalos lapja. Iránymutató szakfolyóirat a magyarországi építőipar teljes szférájára. Gyakorlati beállítottságú, az építőipar valamennyi területével – a tervezéstől az alapanyaggyártáson keresztül a magas- és mélyépítő-ipari kivitelezéséig, ezek műszaki fejlesztéséig – számos szakmai témával foglalkozó, általános építőipari műszaki-kereskedelmi szakfolyóirat. Beszámol a szakterület műszaki fejlődéséről, az új technológiákról és termékekről, megoldást kínál a felvetődő problémákra. Rendszeresen tudósít az építőipar fontosabb hazai és külföldi eseményeiről, kiállításokról, kongresszusokról, szakmai tanácskozásokról. Különös figyelmet fordít olyan szakterületek példákkal illusztrált bemutatására, amelyek a tervezőknek, a kivitelezőknek, a kereskedőknek és a felhasználóknak, valamint a legkorszerűbb ismereteket elsajátítani kívánó tanulóifjúságnak egyaránt fontosak.

Eseménynaptár

április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web