Egyedülálló profilrendszer a Deceuninck-től

1453

Elegante – a műanyag ablakok új generációja

Modern kialakítás, makulátlanul sima felület, kimagasló hőszigetelés, környezetbarát előállítás, egyedi megjelenés – az Elegante méltán nevezhető a PVC ablakok új generációjának, amely egyúttal különleges piaci lehetőségeket nyit a Deceuninck partnerei számára.

Az Elegante nyílászárókkal a Deceuninck újragondolta a jövő ablakait. A rendkívül karcsú és elegáns megjelenésű rendszer belsejében újrahasznosított PVC található. A futurisztikus megjelenés a süllyesztett kialakítás, a karcsú átfedés, valamint az új, szögletes üvegezési rendszer révén valósult meg. Az új profilrendszert a Deceuninck termékmenedzserei az ügyfelekkel, valamint a piaci partnerekkel szoros együttműködésben fejlesztették ki.

Az Elegante bevezetésének köszönhetően a PVC ablakok még vonzóbbá válhatnak a vásárlók körében. A kimagasló hőszigetelési értékkel bíró, újrahasznosított EcoPowerCore anyagból készülő profilokkal praktikus lehetőséget kínálunk a modern nyílászárók kialakításához, környezetbarát kivitelben” – mondta el Búcsi János, a Deceuninck értékesítési menedzsere.

KIVÁLÓ HŐ- ÉS HANGSZIGETELÉS

Az Elegante profilrendszer kiemelkedően jó hőszigetelési tulajdonságokkal,
0,93 W/m2K Uf-értékkel rendelkezik. A hatkamrás, 76 mm-es beépítési mélységű nyílászáró még a passzívházakra vonatkozó szigorú elvárásokat is kielégíti: rendkívül vastag üveg beépítését is lehetővé teszi, akár 70 mm-ig, ezzel növelve a szerkezet hő- és hangszigetelését.

Sőt, megfelelő kialakítással eleget tesz az RC 2 ellenállási osztály követelményeinek, így a betörésvédelem tekintetében tökéletes választás. A rendszer vízvetős, valamint egyenes szárnykialakítással egyaránt elérhető. Emellett az ablakgyártók a ragasztott üveg technológiát kétféle módon is alkalmazhatják: az üvegtáblát nedves ragasztással, azaz kétkomponensű ragasztóval, illetve száraz ragasztással, vagyis öntapadó ragasztószalaggal is rögzíthetik a profilba.

VARIÁLHATÓ

További előny a Deceuninck partnerei számára az új, szögletes, egylábas kivitelezésű üvegléc rendszer. Az Elegante ablakok nagy előnye a rendkívül keskeny kialakítású ablakprofil, valamint az, hogy a rendszer az üvegléc 90 fokos vágására, illetve csatlakozására is lehetőséget nyújt, így a nagyon kis méretű üvegtáblák beépítése is könnyedén elvégezhető. A speciális ragasztási technológiával készült, nagyméretű és stabil ablakoknak köszönhetően a szobák világosak és naposak lesznek. Az üvegléchez reluxa is rögzíthető. Szintén lényeges előnyt jelent az ablakgyártók számára, hogy a tok- és a szárnyprofilokhoz hagyományos acélmerevítők és szabványos vasalatok egyaránt használhatók, ezáltal csökkenthetők a tárolási költségek.

MODERN ÉS FENNTARTHATÓ

Az újragondolt, futurisztikus megjelenést a modern, divatos színek is tovább erősítik. Összesen 40-féle fóliával érhető el az Elegante profilrendszer, így valóban minden ízlést kielégít, és alkalmazásával bármilyen egyedi kívánság és építészeti stílus megvalósítható. Az Elegante a Deceuninck emelő-toló ajtók, valamint az Eforte bejárati ajtók szárnyprofiljai esetében is tökéletesen funkcionál, tehát az akadálymentes bejáratok kialakítása sem okozhat problémát.

Az újrahasznosított EcoPowerCore műanyagból készült profilok környezetbarát és fenntartható termékek, ráadásul az előállítás semmilyen minőségromlást nem jelent az alapanyagra nézve a szűz műanyaggal szemben. Vagyis az Elegante rendszer választásával nemcsak a környezetünket kíméljük, de időtálló minőséget is kapunk!

További információ: www.elegante.deceuninck.com/hu

ÜZENET KÜLDÉSE

Kérjük, írja be hozzászólását!
Kérjük, adja meg nevét