ISH – nemzetközi épületgépészeti szakvásár

1095

2019. március 11-15. között rendezik meg Frankfurtban az épületgépészet, az energetika, a klímatechnika, a megújuló energiák iparágának trendmutató seregszemléjét, mely egyben a modern fürdőszoba-koncepciók legnagyobb bemutatóterme is.

Az ISH az innovatív épületgépészeti megoldások, a víz és az energia épületeken belüli felelősségteljes használatának világviszonylatban is vezető szakvására és nemzetközi szakmai találkozója. Olyan jövőt meghatározó témákat képvisel, mint az erőforrások kíméletes felhasználása és a megújuló energiák hasznosítása. Irányt mutat a fenntartható fűtés- és klímatechnika, valamint az intelligens lakások fejlődéséhez. Az ISH egyúttal a modern fürdőszoba-koncepciók világviszonylatban is legnagyobb bemutatóterme.

Több mint 2.400 kiállító – közöttük valamennyi piacvezető – mutatja majd be világújdonságait március 11–15. között Frankfurtban. A kiállítók 64%-a, és a mintegy 200.000 szakmai látogató 40%-a érkezik várhatóan Németországon kívülről.

A vásár két fő téma – ISH Energy és ISH Water – köré csoportosítva jeleníti meg a kiállítók kínálatát.

ISH ENERGY

Az energia hatékony használata korunk egyik legfontosabb kérdése. Az ISH bemutatja a klímavédelemből és az erőforrások kíméletes felhasználásából eredő kihívásoknak megfelelő legújabb technológiákat és megoldásokat. Az ISH Energy a nagy hatékonyságú, megújuló energiaforrások hasznosításával párosított fűtés- és klímatechnika vezető seregszemléje és ezzel a jövő épületgépészetének legfontosabb platformja.

Hőtechnika

A 11. és 12. csarnokokban vonultatják fel a gyártók a modern fűtéstechnika és fűtésrendszerek legújabb fejlesztéseit a hatékony hőtermeléstől a hőátadásig. A szivattyúk és a fűtőrendszer további központi elemeit – tágulási tartályokat, fűtésszerelvényeket, karmantyúkat és állomásokat – a hőelosztás kínálati csoportban fogják össze a 9.0 és 9.1 csarnokokban. A helyiségfűtő berendezések csoportja a cserépkályhákat, kandallókat, kandalló- és pellet-fűtéseket fogja össze a 9.2 csarnokban.

Hűtés-, klíma- és szellőzéstechnika

A hűtés-, klíma- és szellőzéstechnika területeket az ISH mutatja be a vásárok közül a legátfogóbban és a legnagyobb területen. Egy csoportban, a 8. csarnokban jelennek meg az iparág kiállítói. Itt elsősorban az automatizálás kiterjesztését és a kényelmet szolgáló, jövőbemutató megoldásokat helyezik előtérbe – amelyek egyúttal javítják az energiahatékonyságot, és növelik a megújuló energiaforrások hasznosítását.

Épületautomatizálás

Az intelligens épületgépészet az energiahatékonyság és egyúttal a használati kényelem növelésének kulcsa. A lakás- és épületautomatizálás, az energiamenedzsment, valamint a mérés-, vezérlés- és szabályozástechnika, a vizsgálati eszközök a 10.2 és 10.3 csarnokban, vagyis az ISH szívében kapnak helyet – hűen ahhoz az összekötő szerephez, amelyet maguk az eszközök is betöltenek a műszaki rendszerekben.

ISH WATER

A modern fürdőszoba egy hívogató kialakítású, különleges helyiség, amely megszólítja valamennyi érzékszervünket, és ahol a test és a lélek egyaránt jól érzi magát. Az ISH Water a modern fürdőszoba-koncepciók és fenntartható szaniter megoldások legnagyobb bemutatóterme a világon, ahol a kínálat teljes skálája mutatkozik be a csúcstechnológiától az élvonalbeli dizájnig.

Fürdő élményvilág

Itt mutatják be a gyártók a legújabb formatervezési trendeket, akárcsak a modern és a mai igényekhez igazodó, fenntartható műszaki megoldásokat. Milyen lesz a jövő fürdőszobája? Hogyan képes megfelelni a különböző igényeknek? Amilyen sokoldalúak az emberek igényei, olyan változatos a kiállítók megoldásainak megismerhető skálája is az ISH Water standjain. A Fürdő élményvilág az 1., 3. és 4.1 csarnokban, valamint a rendezvénycsarnokban és a fórumban található.

Szereléstechnika

Az ivóvízzel szemben támasztott legújabb higiéniai és anyagminőségi követelményeknek megfelelő modern szerelési rendszerek, valamint szerszámok és rögzítőanyagok teszik teljessé az ISH Water kínálatát a 4.0, 4.2 és 5. csarnokokban.

További részletek: www.ish.messefrankfurt.com
Magyarországi képviselet: BD-Expo Kft.,
1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 4.,
Tel.: (+36-1) 346-0273,
E-mail: office@bdexpo.hu,
www.messefrankfurt.hu

 

 Fehér Tivadar

ÜZENET KÜLDÉSE

Kérjük, írja be hozzászólását!
Kérjük, adja meg nevét