2024. április 24., szerda

UJ HONLAP BANNER 250 100

BAU logo Dat-Ort-UT-URL rgb EA világ vezető építőipari szakkiállítása 2019. január 14–19. között nyitja meg újra kapuit a Müncheni Vásárközpontban.

MÉG NAGYOBB, MINT VALAHA

A vásár két új csarnoképülettel (C5 és C6), mintegy 200 000 négyzetméteren várja a látogatókat. Mintegy 45 országból körülbelül 2200 kiállítóra és több mint 250 000 látogatóra számítanak a világ minden tájáról.

A BAU 2019 VEZETŐ TÉMÁI

DigitalDigitalizáció: Folyamatok + Szerkezet

Az építőiparban az utóbbi években felgyorsult a digitalizálás. A legfrissebb informatikai fejlesztések, és mindenekelőtt a BIM területén a tervezők munkája óriási változáson ment keresztül. Napjainkban a nemzetközi tervezőcsapatoknak együtt kell dolgozni, mindezt egyidőben és ugyanazzal az adatbázissal. Ez egyszerűsíti az együttműködést, megkönnyíti a munkát, és javítja a tervezés minőségét.

Az egyes építőipari szakmáknak is fel kell készülniük erre a fejlesztésre, ha versenyképesek szeretnének maradni.

ConnectedHálózatba kapcsolva: Otthon + Munkahely

Nagy változások zajlanak a munka világában. Sokak számára a hangsúly többé már nem a fizetésen van, hanem inkább a rugalmas munkaidőn, a munka és magánélet jobb egyensúlyán.

Mindez természetesen megváltoztatja az épületek világát. Már nem kell állandó helyet biztosítani minden egyes alkalmazottnak, ami önmagában az irodaterületek akár 20%-os megtakarítását eredményezheti.

Még jelentősebb a változások hatása a lakóterek kialakítására. A digitalizálás és a nagyobb rugalmasság a munka és a magánélet között minden eddiginél rugalmasabb épületszerkezetet igényel, amely képes reagálni a városokban tapasztalható lakáshiányra.

IntegratedIntegráltság: Rendszerek + Szerkezetek

Az építész és a mérnök munkáját néha nehéz elkülöníteni. Az egyre kifinomultabb rendszerek és technológiák olyan tervezőket igényelnek, akik megértik, hogyan lehet a lehető legjobbat kihozni a lehetőségekből. Az épületek egyre bonyolultabbá válnak, ugyanakkor van egy vágy az egyszerűsítésre. Ennek kulcsa az előgyártásban és a moduláris felépítésben rejlik.

SmartIntelligens: Világítás + Épületek

Maguk az épületek is egyre digitalizáltabbakká válnak. Egy intelligens épületben minden eszköz összekapcsolódik egy megosztott „intelligens hálózatban", és közvetve vagy közvetlenül kommunikálhatnak egymással. Ez számos előnnyel jár: az energiaáramlás vezérelhető és optimalizálható.

A LED-technológia teljesen átalakította az egész világítási szektort. Az épületen belüli világítás kevesebb energiát igényel, kevesebb helyre van szüksége, és a LED-ek hosszabb élettartama miatt kevesebb karbantartást is igényel. Ez természetesen hatással van az elektromos és az építészeti tervezésre is. A világítástechnikai tervezők ma már a tervező- és design csapat szerves tagjai.

 

További információ: www.bau-muenchen.com
Vásárképviselet: Promo Kft., Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.munchenivasar.hu

 

Eseménynaptár

április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web