2019. február 21., csütörtök

 

 

WHB-bokretaunnep1Gőzerővel zajlik a régió gazdaság-élénkítését célzó infrastrukturális fejlesztések részeként a Széchenyi István Egyetem bővítése. Három épületen dolgoznak, melyek közül az elkészült csomagolás vizsgáló laborban a technológia beüzemelése tart, a fékpad épületben a technológiai nyomvonalak kiépítése zajlik, a Menedzsment Campus épület pedig a szerkezetépítési munkák befejezésével elérte legmagasabb pontját.

A Széchenyi István Egyetem és a W-E Egyetem Konzorcium (West Hungária Bau Kft. és Euro Generál Zrt.) bokrétaünnepséget tartott szerdán, melynek során a hagyományoknak megfelelően a Menedzsment Campus legmagasabb pontján helyezték el a zöldágat.

WHB-bokretaunnepA fejlesztéshez kapcsolódó beruházások, köszönhetően a hosszú távon fenntartható innovációs, tudományos, gazdaságfejlesztő bázis kialakításának, hozzájárulnak a nemzetközi versenyképességhez szükséges szemlélet- és kultúraváltáshoz.

A Campus épületnél elértük a legmagasabb szintet. Büszkék vagyunk rá, hogy egy ilyen innovatív, nemzetközi szinten is jelentős kivitelezést valósíthatunk meg." – fogalmazott Geszler Norbert, a WHB projektvezetője.

Három épületen dolgoznak párhuzamosan. A csomagolás vizsgáló labor elkészült, a technológia beüzemelése tart jelenleg, a fékpad épületben a technológiai nyomvonalak kiépítése zajlik, a Menedzsment Campus épületben pedig, amely a szerkezetépítési munkák befejezésével elérte legmagasabb pontját, a homlokzaton és a belül is dolgoznak. A projekt befejezése és használatbavétele még az idei évben megtörténik.

 

 

Forrás: WHB

 

 

Eseménynaptár

Február 2019
H K Sz Cs P Szo V
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 1 2 3

Keresés

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web