2019. január 23., szerda

 

 

greenplan napelemes kandelaberA napelemes kandeláberek kiválóan alkalmazhatók többek között parkok, játszóterek, sétányok, horgásztavak energiatakarékos megvilágítására. Főként olyan területeken alkalmazzák, ahol nincs kiépített közvilágítás vagy a hálózati oszlopok kiváltása a cél.

A napelem által megtermelt energiát egy speciális töltésvezérlőn keresztül gondozásmentes akkumulátorokban tároljuk. Az akkumulátorokat a földbe telepített oszlop vasalatban helyezzük el szigetelt tartókeretben, ezzel kiküszöbölve a hőmérsékletváltozásból adódó töltéstároló kapacitásveszteséget.

A napközben feltöltött akkumulátorok biztosítják az esti órákban automatikusan bekapcsoló fényforrások kellő energiaellátását.

 

A napelemes kandelábereknél kétféle oszlopdesign közül választhat a megrendelő: zártszelvényes minimál stílusút, illetve hagyományos, 3 részben szűkülő hengeroszlopot.
Mind a két típusú oszlop négyféle világítási teljesítménnyel érhető el: 10-12-20-30 W, különleges esetekben akár 40 W-os teljesítmény is lehetséges.

Etyek1Etyek2Etyek3 

A programozható vezérlő alkalmas egy világítási cikluson belül, egy adott időintervallumban a lámpatest fényerejének visszavételére, majd későbbi időpontban újra visszaerősítésére. Ez a funkció kiválón alkalmazható játszótereken, parkokban, ahol az éjszakai kihasználatlanság miatt a fényerőt az ügyfél által meghatározott teljesítményre visszaszabályozzuk. Ezáltal nagyban megnövelhető a kandeláberekben lévő energiatartalék. Teljes töltöttség esetén a termék napi 12 óra működés mellett 8-10 napot működik töltés nélkül!

abra1A RENDSZER FELÉPÍTÉSE

1. napelem: oszloptípustól és teljesítménytől függően különböző teljesítményű és szerkezetű (poli- vagy monokristályos)

2. LED lámpatest: térvilágítás esetén CREE LED, közvilágítás esetén COB LED közúti optikával ellátva, választható teljesítmény 10-12-20-30 W

3. töltésvezérlő: MPPT töltésvezérlő programozható LED driverrel, IP65 védettséggel

4. lámpaoszlop: zártszelvény vagy három lépcsőben szűkülő horganyzott acél kandeláber oszlop, igény esetén kültéri szinterezett bevonattal. Teljes oszlopmagasság függ a bevilágítandó terület nagyságától. Rögzítése előre lebetonozott acél alaptesthez történik, zárt anyákkal, precíziós szintezéssel.

5. akkumulátor: AGM gondozásmentes akkumulátor, kapacitása függ a lámpatest teljesítményétől

Hajdunanas1Hajdunanas2

A NAPELEMES KANDELÁBER ELŐNYEI

Zalaegerszeg1. A napelemes kandeláberek telepítése nem hálózati engedélyköteles, nincs szükség hálózati (ÉMÁSZ, E.ON stb.) csatlakozásra, továbbá üzemeltetésük teljesen gondozás- és költségmentes.

2. Működtetése nem igényel hálózati tápellátást, napelemek által megtermelt energiával működik, így önellátó.

3. A napelemes kandeláber bárhol felállítható!

 

Minden napelemes kandeláber saját fejlesztés és saját gyártású egyedi termék. A tervezés során maximálisan figyelembe vesszük a megrendelő egyedi igényeit és a felhasználási terület esetleges specifikációit.

 

Sajoivanka1Sajoivanka2Sajoivanka3

 

 

 

 

 

 

 

 

greenplan-logo-high-res

További információkért látogasson el weboldalunkra: www.greenplan.hu, www.ipari-led.hu;
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

 

Eseménynaptár

Január 2019
H K Sz Cs P Szo V
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Keresés

MEHI-kepzes 180x180

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web