2018. szeptember 21., péntek

 

 

Wacker-Neuson WL28-wAz erőteljes hidraulikának köszönhetően számos opcióval, különböző motorokkal, gyorscserélő rendszerrel és több mint 50 adapterrel a Wacker Neuson 12 homlokrakodó modellje valódi ezermester. Felhasználási területük rendkívül széles körű, hatékony és gazdaságos működés jellemzi őket.

Míg a homlokrakodókat régen szinte kizárólag áruk rakodására és szállítására használták, napjainkban sokkal többet jelentenek egyszerű szállítóeszközöknél. A hidraulikus opciók széles választékának köszönhetően a Wacker Neuson homlokrakodók valódi adapterhordozókká alakulnak, így nagyon gazdaságosan használhatók. Amilyen különbözőek a vállakozók igényei az építőiparban, kert- és tájépítésben, a városok ellátásában és az újrahasznosításban, olyan sokoldalúak a gépek felszereltségi lehetőségei, melyek az ügyfelek egyéni igényeit teljesítik. Mindezeknél a legtöbb vállalkozó számára a gép sokoldalú és egész éves használata az elsődleges.

Wacker-Neuson WL25-wKülönböző adapterekkel - a Wacker Neuson több mint 50 gyári szereléket kínál - minden gép újra és újra felszerelhető az új feladatokhoz: a klasszikus földmarkoló-kanáltól a raklapvillán át az aszfalt- és hómaróig vagy fűkaszáig, melyek a különféle hidraulikus opcióknak köszönhetően nehézségek nélkül működtethetőek. Ezáltal a gépek meglehetősen sok feladatot láthatnak el, így minden szezonban optimálisan kihasználhatóak. A hidraulikus gyorscsatlakozó segítségével a különféle adapterek kényelmesen cserélhetőek a kezelőfülkéből.

Wacker-Neuson WL70-wA sokféle opciónak köszönhetően a homlokrakodók még jobban személyre szabhatóak. A gém lengéscsillapítás például akkor hasznos, ha gyakran kell nehéz terhet szállítani magasabb sebességgel vagy egyenetlen terepen. A highflow funkció akkor ideális, ha olyan adaptereket használnak, melyeknek nagyobb hidraulika teljesítményre van szükségük, mint pl. a hó- vagy aszfaltmarónak. A „3" opcióval. A proporcionálisan szabályozható elektromos vezérlőkör opcióval a hidraulikus adapterek működésével egyidejűleg használható a munkahidraulika is. Ez hatékonyabbá és kényelmesebbé teszi a munkavégzést. A hátsó hidraulika különféle változatai és gumiabroncsok széles választéka is rendelkezésre áll.

A Wacker Neuson összességében tizenkét féle homlokrakodót kínál, melyeknek kanál űrtartalma 0,2 és 1,1 köbméter közötti, beleértve a nulla emissziós sorozatból származó WL20e elektromos homlokrakodót.

 

További információk: www.wackerneuson.com/multitool

 

 

Forrás: Wacker Neuson SE

 

 

Eseménynaptár

Szeptember 2018
H K Sz Cs P Szo V
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Keresés

banner 120 240

greenwalk 180x240

MEHI-kepzes 180x180

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web