2024. április 23., kedd

UJ HONLAP BANNER 250 100

panel-es-tarsashaz-szelloztetes-wA szellőztetés szerepe kiemelten fontos egészségünk érdekében!

Az utóbbi 10 évben új, innovatív termék jelent meg a magyarországi piacon. A szellőzőrendszerek korszerűsítésével elterjedtek a GROX® huzatfokozó turbinák, melyek a szél energiájának hasznosításával biztosítják a társasházak, panel épületek szellőztetését. Termékeinket nagy sikerrel alkalmazzák ipari területen is: pl. az Audi, Hankook, Gestamp gyártócsarnokain. Mivel a GROX® turbinák szélenergiával működnek, alap kivitelben nem fogyasztanak áramot, nincs magas villanyszámla, ezért 24 órában üzemeltethetők elektromos költség nélkül.

Nem kell a szellőzőrendszer működését a magas áramszámlák miatt időszakos üzemeltetésre korlátozni. A GROX® turbinák egészséges, friss levegőt biztosítanak egész nap, működésük teljesen zajtalan. A GROX® turbinákkal kiválthatók a régi, elavult, nagy fogyasztású, villanymotoros tetőventilátorok, melyek évente kb. 123.000 Ft-ot fogyasztanak darabonként. A GROX® turbinákkal nem csak az áramdíj takarítható meg, hanem a régi villanymotorok tetemes felújítási- és javítási költségei is elkerülhetők.

A lakásokban lévő levegő minősége rendkívül fontos egészségünk szempontjából!
A Beltéri fuldoklás?" címmel megjelent cikkben már felhívták a figyelmet a levegőminőség kérdésére:
Napi legalább 8-10 órát töltünk a lakásunkban... De arra nem gondolunk, ha elhanyagoljuk a lakás szellőzését, bent rosszabb minőségű levegőnk lesz, mint akár odakint" (www.magyarepitestechnika.hu 2017. március 13. hétfő)
Vigyázat, penészesedés! „A nedves, rossz levegőjű lakások több millió embert betegítenek meg Európában." (www.magyarepitestechnika.hu 2017. január 30. hétfő)

A GROX® turbinák megtérülése rendkívül gyors, akár 3-5 hónap!

A GROX® Hungária Kft. szakemberei több mint 10 éve foglalkoznak huzatfokozó turbinák forgalmazásával, gyártásával és fejlesztésével. Kiemelten fontos számunkra vevőink elégedettsége és bizalma. Szakmai hátterünkkel, sokrétű tapasztalatunkkal folyamatosan segítjük vásárlóinkat. Ügyelünk a kiváló minőségre, garanciális hátterünk megnyugtató biztosítékot nyújt partnereinknek. Működő és megtekinthető referenciákkal rendelkezünk országszerte.

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk!

  • Ingyenes helyszíni felmérés és tanácsadás
  • Szellőzőrendszerek tisztítása kamerázással és DVD átadásával (A szellőzőtisztítás 3 évente kötelező! 54/2014 BM rendelet 196.§)
  • Szellőzőrendszerek korszerűsítése – GROX® huzatfokozó turbinák felszerelésével

Rendszerben gondolkodunk: Az optimális szellőzés alapfeltétele a szellőzőkürtők sérülésmentessége, tisztasága, átjárhatósága, a régi típusú tányérszelepek kitisztítása, ill. cseréje, a megfelelő légutánpótlás biztosítása. Cégünk erre is tud megoldást nyújtani.

Újdonság!

pr-cikk-cmyk-300dpi-wSpeciális esetekre a GROX® szakemberei kifejlesztettek egy rendkívül energiatakarékos, hibrid rendszert. A GROX® kiegészítő motor egy egyedileg vezérelhető, max. 30 W-os fogyasztású, új generációs BLDC motor. A motort egy intelligens, széláramlás-figyelő, több fokozatban állítható vezérlőegységgel láttuk el, ezért alig van szükség elektromos meghajtásra. Átlagos fogyasztása egészen minimális: kb. 4.500 Ft/Év! A GROX® kiegészítő motor bármilyen GROX® turbinához utólag is megrendelhető, és csatlakoztatható.

 

További információ: www.grox.hu

 

GROX® Hungária Kft. - Minőség - Megbízhatóság – Szakértelem

 

 

Eseménynaptár

április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web