2017. június 24., szombat

 

BorgWarnerMegépült az amerikai BorgWarner autóalkatrész gyártó cég oroszlányi telephelyének VIII. ütembővítése, melynek során 9500 m2-rel bővítették a gyártóegységet. A mostani és az elmúlt 4 ütem generál kivitelezője is a WHB volt.

A BorgWarner autóipari vállalat oroszlányi telephelyfejlesztésének VIII. üteme is az autóipari összeszerelő üzem bővítése volt kiszolgáló épületekkel, szociális épületrészekkel, és igényes irodákkal, magasraktárral és logisztikával.

A kivitelezőnek a pormentes környezetben összeszerelendő autóalkatrészek miatt is kiemelt figyelmet kell fordítania a minőségre, hiszen az átadott épületegységnek szigorú minőségi követelményeknek kell megfelelnie (pl.: kezelt levegő, állandó hőmérséklet, stb.).

Az 2015 év végén átadott VII. ütem és 2017 év elején átadott VIII. ütem esetében a BorgWarner által előírt igények között megjelentek az energiatakarékos megoldások (korszerű, az előírtnál vastagabb hőszigetelési rendszerek beépítése, hővisszanyerés, és LED-es fényforrások), melyek beépítésével korszerű, alacsony fenntartási költséggel üzemelő ipari létesítmények jöttek létre.

A mostani és az elmúlt 4 ütem alatt megépült összesen 52 500 m2 gyártóegység generál kivitelezője is a WHB volt. A cégek képviselői kiemelték, ahogyan az eddigi ütemeknél, most is mindent a megrendelő által elvárt minőségben és határidőre készítettek el.

 

 

Forrás: WHB Sajtóosztály

 

 

Eseménynaptár

Június 2017
H K Sz Cs P Szo V
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Keresés

 hellopasszivhaz180 150

 

Cool pigmentekkel a káros napsugárzás ellen

Intenzív színek alkalmazása hőszigetelő rendszereken

Baumit House-or-energy-wAz élénk, sötét árnyalatokat a homlokzati hőszigeteléssel ellátott épületeken korábban csak korlátozott nagyságú felületen, jobbára csak a világosabb főszín melletti kiemelésekre volt ajánlatos használni a napsugárzás okozta túlzott felmelegedés miatt. A hőmozgás hatására kialakuló károsodást, mind a látható fény, mind az infravörös sugárzás kiválthatja. A hőszigetelő lemezek vakolatrétegének túlmele-gedése következtében a felület előbb-utóbb berepedezhet.

A Baumit innovatív megoldása, hogy a hőszigetelő rendszerekhez alkalmazott vékonyvakolathoz olyan színező pigmenteket alkalmaznak, amelyek a napsugárzás látható és nem látható tartományában érkező energia hatására jóval kevésbé melegszenek fel, mint a hagyományos pigmentek.   Tovább>> (x) 

 Baumit-logo-w

 

Banner-MAPASZ-120x240

Könyvajánló

valyogtegla patakko borito-web

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

 

 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web