2017. június 26., hétfő

 

logokLenyűgöző számú üzemeltető, elégedett kiállítók és sikeres üzletkötések. A Fiera Milano és a Veronafiere megállapodásának köszönhetően első ízben rendezték meg együtt a három kiállítást a veronai kiállítási központban.

Tn3Zkj8-wA 86 országból érkező 84.000 látogatóval Verona megerősítette státuszát, mint a közlekedési, logisztikai valamint építőipari és közúti gépek/berendezések központja. A 3 kiállításon 10 csarnokban és 6 külső területen 25 ország 780 kiállítója vett részt, összesen nettó több mint 84.000 négyzetméteren. A kiállítások Olaszország fejlődése szempontjából kulcsfontosságú területeket mutattak be, ahogy azt Umberto Del Basso De Caro, az infrastruktúráért és közlekedésért felelős államtitkár jegyezte meg a megnyitón.

PAB 3960-wA Veronafiere-val való együttműködés, a szinergiák kihasználása úgy tűnik meghozta gyümölcsét" – nyilatkozta Roberto Rettani, a Fiera Milano elnöke. „Az idei TRANSPOTEC visszaigazolta a három évvel ezelőtti döntéseket. A számokból és az általános elégedettségből látszik, hogy az ágazat szereplői számára ez a legfontosabb és leglátogatottabb esemény Olaszországban. A látogatók tényleges érdeklődése gyakran szerződéskötéssel végződött, mely a cégek hajlandóságát is jelzi flottájuk megújítására, amely hozzájárulhat a hatékonyság és a környezeti fenntarthatóság növeléséhez."

iktYXpd-wKiállítás-szervezőként célunk olyan rendezvények szervezése, amelyek hasznos üzleti és promóciós eszközök az ágazat szolgálatában. Az építőgép szektor az elmúlt években az egyik legsúlyosabb recesszióját élte meg, így a SAMOTER 2017 az ASPHALTICA-val együtt egy jelentős kihívás volt a szervezők részére, hogy a 2014-es formájában meg tudjuk szervezni. Számos nagy márka visszatérése, a jelentős üzletkötések, az egyre több szakképzett kezelő és a nemzetközi vásárlók növekedése megerősítik a 30. SAMOTER sikerét, és optimistán várjuk a következő kiállítást" – nyilatkozta Maurizio Danese, a Veronafiere elnöke.

 

 

Forrás: Veronafiere Press Service

 

Eseménynaptár

Június 2017
H K Sz Cs P Szo V
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Keresés

 hellopasszivhaz180 150

 

Cool pigmentekkel a káros napsugárzás ellen

Intenzív színek alkalmazása hőszigetelő rendszereken

Baumit House-or-energy-wAz élénk, sötét árnyalatokat a homlokzati hőszigeteléssel ellátott épületeken korábban csak korlátozott nagyságú felületen, jobbára csak a világosabb főszín melletti kiemelésekre volt ajánlatos használni a napsugárzás okozta túlzott felmelegedés miatt. A hőmozgás hatására kialakuló károsodást, mind a látható fény, mind az infravörös sugárzás kiválthatja. A hőszigetelő lemezek vakolatrétegének túlmele-gedése következtében a felület előbb-utóbb berepedezhet.

A Baumit innovatív megoldása, hogy a hőszigetelő rendszerekhez alkalmazott vékonyvakolathoz olyan színező pigmenteket alkalmaznak, amelyek a napsugárzás látható és nem látható tartományában érkező energia hatására jóval kevésbé melegszenek fel, mint a hagyományos pigmentek.   Tovább>> (x) 

 Baumit-logo-w

 

Banner-MAPASZ-120x240

Könyvajánló

valyogtegla patakko borito-web

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

 

 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web