2024. április 20., szombat

UJ HONLAP BANNER 250 100

Simon-Orsolya-DVM-group-webA DVM group marketing és pr igazgatói posztjára Simon Orsolyát nevezte ki. Az új vezető feladatkörébe tartozik az építőipari szolgáltatások teljes skáláját nyújtó hazai cégcsoport átfogó kommunikációs támogatása, kiemelten fókuszálva a tervezés, kivitelezés, projektmenedzsment és a fenntarthatósági tanácsadás területére. Orsolya korábban a CBRE nemzetközi ingatlan-tanácsadó magyarországi irodájánál dolgozott, ahol felépítette és több mint tíz évig vezette a marketing és pr részleget.

Dr. Rézműves Ildikó marketing & pr igazgató - aki 2014-től töltötte be a pozíciót - 2016 márciusától a cégcsoport ingatlanfejlesztői divíziójának stratégiai kommunikációért felel. Feladatai közé tartozik a Horizon Development kiemelt fejlesztési projektjeinek (Váci 1, Szervita téri fejlesztés, Promenade Gardens) komplex piaci támogatása, valamint a müncheni székhelyű GLL Real Estate Partners budapesti portfóliójához tartozó hat prémium irodaház marketing és pr területeinek átfogó, operatív irányítása.

Rezmuves-Ildiko-Horizon-Development-webNagyon örülök, hogy Orsolya személyében újabb, az ingatlanszakmában jártas, nemzetközi tapasztalattal bíró szakember csatlakozott a DVM grouphoz. Húszéves, dinamikus cégünk újabb mérföldkőhöz érkezett: a projektek mennyisége, valamint a több mint 80 főre növekedett alkalmazotti létszám szükségessé tette, hogy a cégcsoport különböző divízióit érintő kommunikációs feladatokat szétválasszuk, és két hozzáértő szakmai vezető irányítása alá rendeljük."-nyilatkozta Kovács Attila, a DVM group ügyvezető partnere. „Folyamatos fejlődésünket az is tükrözi, hogy a közelmúltban költöztünk a belvárosi Váci 1 épületben található új irodánkba, amely elősegíti, hogy ügyfeleinket még professzionálisabb környezetben és még magasabb színvonalon szolgálhassuk ki."

 

 

Forrás: DVM Group

 

Eseménynaptár

április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web