2024. április 23., kedd

UJ HONLAP BANNER 250 100

testo Smart Probes-web2016-ban eddig egyetlen dolog biztos, hogy a mobiltelefonunk mindig velünk van. Élni ugyan lehetne nélküle, de minek tennénk ki magunkat felesleges nehézségeknek. Most egy olyan új műszercsaládot mutatunk be, ami nem csak alkalmazkodik új életformánkhoz, de meg is könnyíti azt, hiszen teljesen mobilbarát.

A számítástechnikai fejlődéssel a méréstechnika is lépést tart: elérkezett az okosérzékelők korszaka. A Testo új mobiltelefonra optimalizált mérőműszer családja a testo Smart Probes számos terület szakemberének életébe hoz minőségi változást.

Hogyan működnek az okosérzékelők?

A Bluetooth kapcsolattal csatlakozó testo Smart Probes okosérzékelőkbe, az okostelefonra vagy tabletre is letölthető testo Smart Probes Applikáció lehel életet, ezzel a praktikus megoldással pedig a teljes okosérzékelő család mobilról kezelhetővé válik.

Mivel az okosérzékelők működéséhez csupán egyetlen érintőképernyőre van szükség - mely az Ön mobiltelefonjáé lesz-, ezért ezek a műszerek jóval kisebb helyen elférnek, és kedvezőbb áron is szerezhetőek be.

Egy applikáció, amivel játék a munka

Az app-nak köszönhetően mobiltelefonja lesz műszerei lelke: minden mérés innen vezérelhető, mérési adatai innen szerkeszthetőek, módosíthatók és akár jegyzőkönyv formátumban tovább is küldhetők. Összetettebb méréseknél vagy, az egymástól távol eső mérési helyek vizsgálata esetén pedig nagyban megkönnyíti munkáját, hogy egyszerre akár 6 okosérzékelő mérési adatait is kezelheti mobiljáról.

Válasszon okosérzékelőt szakterülete szerint!

A felgyorsult munkatempó, az azonnali megoldások iránti igény minden bizonnyal Önt is komoly kihívások elé állítja. Végezze hatékonyabban munkáját és spóroljon időt háromféle, praktikus érzékelő összeállításunk valamelyikével.

SmartProbes-webA műszercsomagokkal egyszerre elvégezhető minden szükséges mérési feladat: a hűtéstechnikai szett ideális a légkondicionáló és hűtőberendezések szervizelésénél, beszabályozásánál, üzembe helyezésénél vagy a rendszer hibáinak feltárásánál, míg a klímatechnikai szettel, a légkondicionáló egységek és rendszerek légsebessége, páratartalma, térfogatárama és hőmérséklete mérhető; a fűtéstechnikai szettel pedig a fűtési rendszerek hőmérséklete és nyomása mérhető és ellenőrizhető könnyedén.

A szettek a praktikus testo Smart Case táskában kerülnek forgalomba, mely segítségével mérőműszerei biztonságosan és kényelmesen szállíthatók, így mindig kéznél lesznek, amikor csak szüksége van rájuk.

 

További információ: www.testo.hu

 

Logo Claim 22mm EN-webKoczka Péter
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

 

Eseménynaptár

április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web