2024. április 19., péntek

UJ HONLAP BANNER 250 100

Az Atlas Copco új olajbefecskendezéses csavarkompresszor családjaAz Atlas Copco útjára indította új, nagy hatékonyságú, 30–90 kW-os olajbefecskendezéses GA csavarkompresszorait. Az új GA termékcsalád mind a fenntarthatóság, mind a megbízhatóság terén jelentős fejlődést mutat, valamint akár 10%-kal nagyobb teljesítményre képes - mindez az új kialakításnak köszönhető.

Három kiváló ajánlatával a GA 30+ és 90 (VSD) tartományban az Atlas Copco készen áll bármilyen ügyféligény kielégítésére. A GA 37-90 VSD integrált változó fordulatszámú meghajtású motorja átlagosan 35% energiát takarít meg, valamint elkerüli az üresjáratot.

A kiemelkedő hatékonyságú, fix sebességű GA 30+-75+, IE3/NEMA motorjával iparágvezető hatékonyságú és kategóriájának legjobb levegőszállítását (FAD) kínálja. A megbízható GA 37-90 széria egészíti ki a kínálatot.

Iparágvezető teljesítmény

A kompresszorok legfontosabb alkatrészeinek fejlesztésével az Atlas Copco mérnökei jelentős teljesítménynövekedést értek el.

Először is a GA „hűvös kompresszorszekrény" koncepció és az egyirányú levegőáramoltatás alapelve a teljesítményt és a szervizelhetőséget is javította. A tökéletesebben elhelyezett alkatrészeknek köszönhetően a csavarelem utáni hőmérséklet 10°C-kal (18 °F) csökkent. Az Atlas Copco az összes termékcsaládjában bevezette az IE3/NEMA prémium hatékonyságú motorokat, összehangolva a kitűnő hatékonyságú csavarelemekkel.

A GA 37-90 VSD termékcsalád speciális változó fordulatszámú meghajtású (VSD) motorral üzemel, amely biztosítja a tényleges sűrített levegő igényhez alkalmazkodó légszállítást. Így a kompresszor átlagosan 35% energiát takaríthat meg, míg az élettartamára vetített megtakarítás eléri a 22%-ot. A VSD technológia további előnye, hogy nincs üresjárat és lefúvatási veszteség, a kompresszor indulása pedig rendszernyomáson történik. A VSD technológia nemcsak a fogyasztást csökkenti, de iparágvezető légszállítási tartományt is biztosít.

Új csúcsok a környezettudatosságban

A kompresszortechnikában a környezettudatosság nemcsak az energiahatékony üzemeltetést jelenti, de kiterjed a gyártási folyamatra és a vevők termelékenységére is.

A környezettudatos kialakítás környezetkímélő alkatrészeket is jelent. A GA integrált szárítója környezetbarát R410A hűtőközeget alkalmaz, amely nem okoz ózonkibocsátást. Ez a hűtőközeg 50%-kal csökkenti a szárító teljesítményfelvételét is. A beépített szárító minden teljesítményű kompresszorhoz rendelhető.

Az Elektronikon®, az Atlas Copco saját tervezésű vezérlője a kompresszorteljesítmény magas szintű, megbízható és folyamatos felügyeletét biztosítja. Az Elektronikon® előrelátó felügyelete a könnyen hozzáférhető alkatrészekkel együtt egyszerű szervizelhetőséget és kevesebb karbantartást jelent hosszabb üzemidő mellett.

Az új GA kompresszor a Workplace koncepció szerint építve mindenhol megállja a helyét az üzemben, és még közelebb helyezhető el a felhasználáshoz, hiszen zajszintje alacsony.

Új mérföldkő a megbízhatóságban

Koen Lauwers, az Atlas Copco az Industrial Air Divízió marketingért felelős igazgatóhelyettese szerint „Az Atlas Copco ügyfelei nagyon megbízható kompresszorokat várnak, és a GA 30+ és 90 sorozat pontosan ilyen." Sok kisebb fejlesztés történt az olajkezelő rendszerben, amelyek 50%-kal alacsonyabb olajfogyasztást és kisebb karbantartási igényt eredményeztek. A GA integrált kondenzátumkezelője megfelel az ISO 14001 tanúsítványú vállalatok számára, így a kompresszor kondenzátuma biztonságosan a szennyvízhálózatba vezethető.

A GA szekrénye gondoskodik az alacsony hőmérsékletről, ráadásul a túlnyomásos kapcsolószekrénynek köszönhetően kevesebb port szív be. A túlnyomásos kapcsolószekrény a villamos alkatrészek élettartamát is meghosszabbítja.

Tökéletesség a legapróbb részletekig

A GA 30+ és 90 kompresszorcsaládot a hatékonyság működteti. A kompresszor legfontosabb alkatrészeinek fejlesztése következtében jelentős előrelépés történt a teljesítmény, a környezettudatosság és megbízhatóság területén. Az új kompresszorcsalád egyértelmű értéket képvisel, kielégíti a legkülönfélébb sűrített levegős igényeket, és még a legmostohább körülmények között is nagyban növeli a termelékenységet.

Iparágvezető légszállítási (FAD) értékével, kis fogyasztásával és alacsony kilépő hőmérsékletével, hűvös, karbantartásbarát szekrényével, ez az új olajbefecskendezéses csavarkompresszor ismét megerősíti az Atlas Copco vezető piaci pozícióját.

Forrás: AC

Eseménynaptár

április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web