2024. április 18., csütörtök

UJ HONLAP BANNER 250 100

Rigips 02Az otthon az a hely, amely menedéket nyújt, és hozzájárul ahhoz, hogy feltöltődjünk. Fontos szempont, hogy a lakás alakítható legyen, és megfeleljen a család igényeinek a különböző életszakaszokban. Éppen ezért nagyon fontos, hogy megfelelő gonddal válasszuk ki a beépített, felhasznált építőanyagokat.

Rigips Habito válaszfalak – kreativitás és biztonság egyben

A Rigips olyan innovatív építőlemezt fejlesztett ki, amely túlmutat a hagyományos gipszkarton rendszereken.

Rigips 04A Habito válaszfalak szerelése megegyezik a gipszkarton falak építésével, ami a hagyományos építési módokhoz képest nagyon gyorsan kivitelezhető és az utólagos átalakítás is könnyen megvalósítható. Emellett ugyanazon műszaki tulajdonságok kisebb falvastagsággal elérhetőek, ami nagyobb tereket és jelentős megtakarítást jelent. A Habito H. Hydro építőlemez rendkívüli módon terhelhető: 4 pozdorjacsavarral akár 60 kg-ot is rögzíthetünk, ami lehet konyhaszekrény, televízió, fürdőszobai berendezés vagy egy jól megpakolt könyvespolc.

Rigips 03A Habito válaszfal fokozottan ellenáll a külső hatásoknak (ütődés, ajtócsapódás által okozott sérülések). Magas páratűrő képességének (90%) köszönhetően ideális a belső válaszfalak építéséhez, normál és emelt páratartalmú helységekben egyaránt.

Egy rétegben építve is alkalmas csempézésre (csempeméret: max. 660×330×7). A gyerekzsivaj vagy a tévé hangjának átszűrődésétől sem kell tartani, hiszen kiemelkedő hanggátlási értékkel rendelkezik.

Rigips Prémium élvédők – a tartós és ellenálló élvédelem

A tökéletes sarkok kialakításához elengedhetetlen az élvédők használata. A Rigips prémium élvédői tartós megoldást nyújtanak, alkalmazásuk pedig rendkívül egyszerű.

Rigips 05Kifejezetten gipszkarton felületekre ajánljuk AquaBead és Levelline élvédőinket, amelyekkel gyerekjáték a tökéletes belső és külső sarkok kialakítása.

Az AquaBead öntapadó ragasztóréteggel rendelkezik, így glettanyag nélkül, egyszerűen felragasztható a gipszkartonra, használatával ezért rengeteg időt és anyagot spórolhatunk meg. Magas ütésállóságának köszönhetően könnyen elkerülhető a falak csorbulása.

A LEVELLINE egy műanyag erősítésű élvédő, mely tekercses kivitelének köszönhetően könnyen szabható bármilyen méretre. Középen is hajlítható, így egyszerűen alkalmazható külső és belső sarkokhoz, bármilyen szögű csatlakozáshoz (tetőterekbe ideális).

Gipsz alapú glettek és vakolatok – tökéletes, esztétikus felületek

Rigips 01A Rigips termékpalettáján számos gipsz alapú portermék – glettek, vakolatok, hézagoló anyagok – is szerepelnek, amelyekkel tökéletes, esztétikus felületek képezhetők. A Rimano márkájú gipsz alapú finomvakolatok és glettek kiválóan alkalmasak a falfelületek egyenetlenségeinek simítására, valamint festéshez vagy tapétázáshoz való előkészítésére.

A hézagolás a gipszkartonszerelés utolsó lépése, ami jelentősen meghatározhatja munkánk minőségét. A szakszerű hézagolás négy lépésben történik: törekedjünk arra, hogy gipszkarton-illesztések a lehető legkisebb mértékben legyenek láthatók! A Rigips Vario hézagoló anyag, valamint a ProMix Finish glettelő anyag ideális megoldás a Habito építőlemez és egyéb gipszkartonok legmagasabb minőségű felületi glettelésére.

A www.rigips.hu oldalon újdonságokról, praktikákról olvashatnak az érdeklődők, a tökéletes felületi minőségek eléréséről pedig tájékozódhatunk a Best Finish alkalmazás letöltésével.

 

www.rigips.hu

 

 

Keresés