2024. április 24., szerda

UJ HONLAP BANNER 250 100

18-003 03Az új HITACHI PowerTools/HiKOKI vezeték nélküli keretszegező és burkolati szegezőgépek a profi felhasználók erős, kis karbantartási igényű készülékei. Használatukhoz nincs szükség levegőtömlőkre, kompresszorokra vagy gázpatronokra, viszont nagy teljesítményt és nagyfokú kényelmet nyújtanak.

Az új vezeték nélküli szegezőgép-sorozat öt modellből áll – két keretszegezőből és három burkolati szegezőgépből. Az iF Design Award 2018 díjazta az új akkumulátoros szegezőgépek designját, használhatóságát és komfortosságát.

A VEZETÉK NÉLKÜLI ÉS A PNEUMATIKUS TECHNOLÓGIA EGYESÍTÉSE

Az összes vezeték nélküli szegezőgép nagy teljesítményű, 18 voltos lítiumion (Li-ion) csúszótalpas akkumulátorral működik, így a 18 voltos akkumulátorokkal kompatibilis modellek csoportjába tartozik. Az innovatív légrugós hajtásrendszerrel (Air Spring Drive System) a nyomás létrehozásához nincs szükségük plusz gázpatronra vagy kompresszorra. A légtöltéses nagynyomású kamrának és a szénkefe nélküli motornak köszönhetően minimális a szervizigény, jelentősen csökkentve a karbantartási költségeket.

Ezek a gépek bárhol használhatók, ahol stabil faszerkezetekre van szükség: ácsiparban, asztalosiparban, belsőépítészetben, fa- és gerendaházak építésében, építőipari kivitelezésben, ládák és raklapok gyártásában.

Olyan helyeken, ahol eddig kompresszorokat, légvezetékeket, magas karbantartási igényű gázpatronos szegezőgépeket használtak, a HITACHI PowerTools/HiKOKI vezeték nélküli Li-ion akkumulátoros szegezőgépek a szabadság és rugalmasság új élményét hozzák el – úgy a tetőn, mint a műhelyben.

1650 SZEG EGY FELTÖLTÉSSEL

18-003 01Az NT1850DBSL vezeték nélküli burkolati szegezőgép 16 – 50 mm közötti szeghossz és 1,0 – 1,25 mm szegátmérő tartományban használható. Az oldaltöltős tárban 100 szeg fér el. Egy 3,0 Ah-ás Li-ion akkumulátorral használva akár 1 650 szeg is bedolgozható egy feltöltéssel, 3 szeg/másodperc szegezési sebességgel.

1,4 – 1,65 mm szegátmérő esetén, 25 és 65 mm közötti szeghossz tartományban az NT1865DBSL burkolati szegezőgép használható, amellyel akár 1500 szeg is bedolgozható egy feltöltéssel.

Az NT1865DBAL vezeték nélküli burkolati szegezőgép az 1,8 mm átmérőjű, 32 – 65 mm szeghossz tartományban alkalmazható, és maximum 1100 szeg bedolgozására képes egy feltöltéssel, 3,0 Ah-ás Li-ion akkumulátort használva.

18-003 02A keretszegezők egy kicsivel erősebbek, mint a burkolati szegezőgépek: a műanyagtáras, kerekfejű szegekhez való NR1890DBRL vezeték nélküli keretszegező készülék valamint a papírszalagos, D fejes szegekhez való NR1890DBCL vezeték nélküli keretszegező készülék.

Mindkét készülék elegendő teljesítménnyel és akkumulátor-élettartammal rendelkezik ahhoz, hogy 50 – 90 milliméter hosszú és 2,9 – 3,3 milliméter szárátmérőjű szegeket be tudjon dolgozni a fába. 5,0 Ah-s Li-ion akkumulátorral 700 szeg vihető be, 2 szeg/másodperc sebességgel.

 

18-003 04ELSŐ A BIZTONSÁG!

Az új HITACHI PowerTools/HiKOKI vezeték nélküli burkolati- és keretszegező készülékeknél a belövési mélység állítása szerszám nélkül lehetséges, és el vannak látva szeg nélküli lövést megakadályozó mechanizmussal (kivéve: NT1850DBSL).

A felhasználó két beállítás között választhat: a kapcsológombbal indított szekvenciális, egyes belövés, illetve a belövő kapcsoló nyomva tartása melletti érintkezéses, folyamatos belövés között. A nyomókar és a belövő kapcsoló kettős mechanizmusával a készülék megelőzi a véletlen belövéseket. A készülék 30 perc inaktivitás után automatikusan kikapcsol.

 

ERGONOMIKUS, KIS TERHELÉSSEL JÁR ÉS CSEKÉLY KARBANTARTÁST IGÉNYEL

A kompakt kialakításnak és a jól elhelyezett súlypontnak köszönhetően a készülékek sokkal könnyebben kezelhetők, és a fáradtság kevésbé jelentkezik. A gázpatronos motorokkal ellentétben ezek a szegezőgépek hangos gázégetés illetve gázfüst nélkül üzemelnek. További előnyük a kefe nélküli motor, mely kompakt kialakításával és kis súlyával nem csak a kezelés szempontjából előnyös, hanem szinte karbantartásmentes is, tovább javítva a HITACHI PowerTools/HiKOKI burkolati- és keretszegező gépek minőségi tulajdonságait.

 

HiKOKI-Dual-Brand-Logowww.hikoki-powertools.hu

 

 

 

Keresés