2024. március 28., csütörtök

UJ HONLAP BANNER 250 100

A megújuló energia területén száll versenybe a HIGH SIX TEAM Kft., amely hat gyártó minőségi termékeit kínálja májustól a vásárlóknak. A vállalat palettáján alapvetően nyugat-európai gyártók eszközei találhatók, a beszállítók szelektálása során elsődleges szempont volt, hogy olyan termékeket kínáljon a cég, amelyek tulajdonságaikban versenytársaik fölé emelkednek.

A cég kínálatában megtalálhatók a német Ritter Csoport tulajdonában lévő PARADIGMA napkollektoros rendszerei, amelyek fagyálló folyadék nélküli, vákuumcsöves rendszerüknek köszönhetően alacsony karbantartási igény mellett kiemelkedően hatékony működést biztosítanak. Hazai forgalmazásban először lesznek elérhetőek a tiroli gyártású SIKO síkkollektorai, a TURBINA AG kis helyigényű, függőleges tengelyű, halk járású és rezgésmentes konstrukcióval rendelkező szélturbinái, és rajtuk keresztül lesznek elérhetőek a görög SOLE légkollektorai is, melyek rezsimentes temperálási lehetőséget kínálnak fűtés nélküli hétvégi házak számára. Megnyújtva azok használati idejét.

A vállalat által forgalmazott termékek a dinamikusan növekvő országos bolthálózatában érhetőek el, 2015 év végére a tervek szerint az összes megyeszékhelyen megtalálhatóak leszek. A HIGH SIX TEAM a piacra lépésével párhuzamosan lépéseket kíván tenni annak érdekében, hogy a támogatási rendszer újra éledjen hazánkban, s hogy e terület rövid időn belül előretörhessen Magyarországon is.

 

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240