2024. április 25., csütörtök

UJ HONLAP BANNER 250 100

ThermoCarbon 10 centiméteres ajtólapvastagsággalA tíz centiméteres vastagságban passzívházakhoz is alkalmas új termék nemcsak kimagasló műszaki jellemzőkkel bír, szénszálas díszítésével megjelenésében is különleges.

A Hörmann egyik legújabb terméke, a Ther­mo­Carbon alumínium bejárati ajtó, melynek hőát­bo­csá­tási tényezője 10 centiméteres ajtó­lap­vas­tag­ság­nál eléri a 0,45 W/m²K-t, teljesítve az alacsony energiafelhasználású, illetve passzívházak szigorú hőtechnikai előírásait.

JELLEMZŐK

Hamarosan Magyarországon is kapható a 100 milliméter ajtólapvastagságú, három- vagy négyrétegű, kívül-belül biztonsági üvegbetéttel ellátott hővédő üvegezésű és rendkívül jó hőszigetelő képességű (U = 0,45 W/m2K) ThermoCarbon ajtó. Az alumínium ajtólapok PU kemény­hab­kitöltéssel és belül elhelyezett szárnykerettel készülnek.

A hő- és hanggátat képező szárnykeretprofil anyaga szén és üvegszál erősítésű kompozit, ami ütésállóságot, merevséget és nagyfokú mechanikai szilárdságot ad az ajtónak.Természetesen az alumínium ajtótok is hőhídmentes kialakítású, és háromszoros tömítés (körbefutó dupla tömítés, valamint a lábrésznél a szél és vihar ellen védelmet nyújtó kiegészítő kefetömítés) járul hozzá a kimagasló hőszigetelő képességhez.

Az ajtólap síkját szinte semmi sem töri meg: a pántok, a fogantyú az ajtólapba simulEXKLUZÍV DIZÁJN

A tervezők az egyedülálló műszaki jellemzők mellett a dizájnra is nagy hangsúlyt fektettek: a szénszálas díszítés igazán exkluzívvá teszi az ajtót, amihez ráadásul süllyesztett alumíniummarkolat és alumínium vagy nemesacél ajtófogantyú tartozik, mely feltűnés nélkül simul az ajtólapba. Az ajtólapok síkját a pántok sem törik meg, alapkivitelben rejtett elhelyezésűek mind a külső, mind a belső oldalon.

BIZTONSÁG MAGAS FOKON

A ThermoCarbon ajtó kilenc ponton záródó H9 automata biztonsági zárral készül, mely önmagától reteszelődik, amint a kioldónyelv az ajtószárnyba nyomódik. Ezen felül betörésgátló RC 4 biztonsági felszereltséggel is rendelhető.

A vezeték nélküli távműködtetés érdekében az ajtókba Hörmann rádiós vevőegység integrálható, ami a termékcsoport bármelyik rádióadójával vezérelhető. A rendszer áramszünet esetén is biztonságosan működik: energiatartalékkal rendelkezik, így az ajtó áramkimaradáskor is nyitható, zárható.

További információ: www.hormann.hu

Eseménynaptár

április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Médiatámogatók

proidea logo-web

 buildcomm-logo-web